Мидйоркширска търговско-индустриална камара – клон България (МТИК България)

е част от структурата на Мидйоркширска търговско-индустриална камара, Великобритания.

Наред с услугите в подкрепа на бизнеса между България и Обединеното кралство успяхме да се превърнем в предпочитан партньор в проектите на редица фирми и организации от Европейския съюз и извън него. Самите ние натрупахме ценен опит в създаването, управлението и реализирането на проекти в сферата на ученето през целия живот и продължаваме да работим активно в тази посока.

 

Екипът

Ma anche perché essa può essere il primo importante sintomo di problematiche circolatorie molto più gravi, se applicate nitrati. E ‘fondamentale acquistare Vardenafil da siti web giuridico solo per assicurare che si potranno Tomarchiob ottenere medicinali sicuri ed efficaci.

 

Ренета Райнова – мениджър за България

Работи в българския клон на организацията от 1999 г., а от февруари 2003 г. заема поста мениджър за България.

Ренета Райнова отговаря за цялостното управление на МТИК България, за търсенето на нови възможности за разрастване и усъвършенстване на бизнес услугите, както и за създаването на устойчиви партньорства на регионално, национално и международно ниво.

Тя разработва новите проекти на Камарата, участва в реализирането им и отговаря за управлението им.

Отлично владее английски език и е заклет преводач.

 

Боряна Тотева – координатор проекти

Работи в МТИК България от октомври 2003 г.

Боряна Тотева отговаря за търсенето на нови възможности за проектната дейност на Камарата, участва в процеса на разработване на проекти и е активно ангажирана с реализирането им.

Отлично владее английски и испански език и е заклет преводач.

Освен това, успяхме да създадем постоянен екип от мотивирани и квалифицирани хора, които извършват преводи и редакция на текстове от европейското законодателство за Центъра за преводи за органите на ЕС, Люксембург, ГД „Преводи“, Брюксел, както и за редица български институции и корпоративни клиенти.

Поддържаме и непрекъснато обновяваме база данни с български и британски специалисти от различни области, които ни сътрудничат в конкретните проекти и консултантски услуги. adsense protection

 
Проекти

Проекти

МТИК България има богат опит в разработването, реализирането и управлението на европейски проекти, свързани с различни аспекти на професионалното образование и обучение, предимно по секторна програма „Леонардо да Винчи“ в рамките на програма „Учене през целия живот“.
Партньори

Партньори

През последните десет години успяхме да създадем контакти, които устояха през времето, направиха възможно реализирането на редица идеи, развиха се и сляха деловото партньорство с приятелството. Тук ви представяме своите партньори и приятели в бизнеса.
Продукти

Продукти

Редица издания съдържат логото на МТИК България. Ние притежаваме авторските права върху българските преводи на интересни и полезни европейски издания. Освен това, в резултат на нашата проектна дейност, създадохме редица полезни продукти, които можете да изтеглите от нашия сайт напълно безплатно.